FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 27/08/2015

L’I-bloc de la Festa Major d’Igualada reuneix escaladors de totes les edats

Escalada esportiva

Igualada ha celebrat aquests dies la seva Festa Major, que ha comptat amb la celebració d’un open d’escalada, l’I-bloc, com a festa de cloenda. Un cap de setmana intens amb més participants que en les edicions anteriors de l’open, que ha comptat amb premis pels millors.

Dissabte 22 va arrencar plujós però la meteorologia va permetre que es pugués celebrar, a les 10 del matí, la competició infantil. Els nens i nenes van poder escalar fins a 36 recorreguts especialment dissenyats per a ells, segons les edats i amb diversos nivells de dificultat.

Amb els pares de suport anotant rigorosament els punts a les fitxes, hi havien 55 nens escampats entre Ingravita i la plaça Cal Font amb el rocòdrom de la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya (FEEC), escalant els blocs de colors. A la 1 del migdia, temps en què es va acabar el temps per puntuar, es va fer el sorteig de material i es va repartir menjar i beure per a tots els nens participants.

A la tarda va ser el torn dels adults. Aprofitant el migdia, els equipadors van deixar els blocs a punt pels grans. Hi va haver 43 blocs de diferents nivells i amb diferent puntuació, per propiciar la participació d’escaladors de tots els nivells.

Aquest any es va arribar als 145 competidors entre les diferents categories: absoluts, sub18 i veterans. Van tenir temps fins les 8 del vespre per encadenar el màxim nombre de recorreguts, per decidir els participants que entrarien a la final.

Un cop més, després de la prova, tots els inscrits van entrar en el sorteig de material i, gràcies a tots els patrocinadors, es va poder repartir premis per a tothom.