FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 04/08/2016

L’F-Rally tornarà a les Valls d’Àneu el 15 i 16 d’octubre

Curses per Muntanya

La segona edició de l’F-Rally tornarà a disputar-se a les Valls d’Àneu (Pallars Sobirà) els dies 15 i 16 d’octubre. La competició d’alta muntanya, organitzada per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i l’Espot Esquí Club, comptarà amb la població d’Esterri d’Àneu com a camp base i es dividirà en dues jornades, cadascuna en una vall diferent.

L’èxit assolit durant l’edició pilot de l’F-Rally el 2015 ha fet que aquest any la competició s’obri a tothom. A la categoria d’elit se sumen dues categories amb una dificultat més baixa. En totes les categories es podrà participar en equips de dos o tres persones, i podran ser masculins, femenins o mixtes. Únicament qui desitgi participar en categoria elit haurà de presentar un currículum muntanyenc que demostri unes aptituds suficients per afrontar dues exigents jornades d’alta muntanya.

Les dates d’inscripció i els preus de les mateixes s’anunciaran properament. La inscripció a l’F-Rally inclourà: logística, servei mèdic, cronometratge, dinar de cloenda i obsequis i premis.

L’edició 2016 de l’F-Rally compta amb el suport de Petzl, Ferrino, Editorial Alpina, revista Trail, Baqueira-Beret i el Parc Natural de l’Alt Pirineu, i amb la col·laboració dels ajuntaments d’Esterri d’Àneu, Alt Àneu i la Guingueta d’Àneu.

Podeu descobrir com es va desenvolupar l’edició pilot de l’F-Rally 2015 a la revista Vèrtex número 263 i gaudir de les espectaculars imatges al vídeo que adjuntem.