FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 16/01/2023

Les Marxes Infantils ja tenen calendari

Excursionisme Entitats

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) presenta el calendari de Marxes Infantils, dedicat als més petits amants de la muntanya. Aquest calendari aglutina totes les marxes infantils que organitzen les entitats d’arreu del territori.

A diferència de la resta de calendaris que té la FEEC, aquest no és un circuit i, per tant, tampoc tindrà reconeixements. Es tracta, simplement, d’un recull d’activitats de la mateixa temàtica. Cada activitat es regirà pel seu propi reglament i normatives específiques.

Aquesta és una iniciativa de la vocalia d’Infància, Joventut i Famílies, encapçalada per la vocal Marta Anglès, i creada el passat 2021 amb la intenció de donar suport a les entitats de la FEEC que porten a terme activitats adreçades a aquests col·lectius i incentivar a aquelles que encara no ho fan.

Sis marxes arreu del territori

El calendari compta amb sis marxes infantils que tindran lloc arreu del territori entre els mesos de març i octubre. Les dues primeres marxes, el pròxim 12 de març, seran la 61a Marxa Excursionista Infantil de Regularitat, organitzada per la Unió Excursionista de Sabadell, i la 1a Marxa infantil i juvenil de regularitat i orientació per descripció, organitzada per l’Agrupació Excursionista Talaia. Posteriorment, el 21 de maig, tindrem la MIR’22 (Marxa Infantil de Regularitat) del Centre Excursionista Sant Feliu de Codines.

Passat l’estiu, al mes d’octubre, tindran lloc les tres últimes caminades. El dia 1 la 62a Marxa Infantil de Regularitat de Castellar del Vallès, del Centre Excursionista de Castellar del Vallès; el dia 8 la 64a Marxa Infantil de Regularitat de Sant Cugat del Club Muntanyenc Sant Cugat; i finalment tancarà el calendari la 51a Marxa Infantil de Regularitat del Centre Excursionista de Rubí el dia 22.