FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 19/11/2018

Les estades hivernals tancaran l’any a la Cerdanya

Alpinisme Formació

L’Àrea de Formació de la FEEC convoca les últimes estades del 2018, les estades hivernals, que tindran lloc a la Cerdanya del 27 al 30 de desembre. Aquestes estan destinades a nois i noies d’entre 14 i 17 anys que disposin del carnet federatiu de la FEEC de l’any en curs.

L’objectiu principal es generar dinàmiques de grup i convivència enfocades a la muntanya i a la pràctica de l’alpinisme, aportant als participants els coneixements necessaris sobre la utilització del material específic, els encordaments bàsics, les maniobres en neu i en roca, així com les condicions de la muntanya hivernal i la planificació i organització de l’activitat.

Hi ha un màxim de 12 places i no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. En cas que hi hagi més sol·licituds que places, tindran preferència aquells esportistes que no hagin participat prèviament en estades de la mateixa modalitat, en primer lloc, i en altres estades de la FEEC en segon lloc.

Els joves interessats en participar-hi han d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix per correu electrònic a estades@feec.cat abans del 2 de desembre de 2018.

Per a més informació, envieu un correu electrònic a estades@feec.cat o truqueu al 934 120 777, extensió 2.