Estades hivernals 2017

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) convoca les últimes estades del 2017, les estades hivernals, que tindran lloc a l’entorn del refugi Estasen, al Pedraforca, del 27 al 30 de desembre.

Les estades, que estan destinades a nois i noies d’entre 14 i 17 anys que disposin de carnet federatiu de la FEEC de l’any en curs, tenen l’objectiu de fomentar la pràctica de l’alpinisme entre els joves introduint els conceptes bàsics de seguretat hivernal i els mètodes de progressió més adequats a cada terreny, així com conèixer els mètodes d’assegurament en terreny nivós i l’autoprotecció en roca.

Hi ha un màxim de 12 places i no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. En cas que hi hagi més sol·licituds que places, tindran preferència aquells esportistes que no hagin participat prèviament en estades de la mateixa modalitat, en primer lloc, i en altres estades de la FEEC en segon lloc.

Els joves interessats a participar-hi hauran d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiui la documentació adjunta que es requereixper correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds serà el dia 3 de desembre de 2017.

Posteriorment la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com han de formalitzar la inscripció. El cost és de 125 euros i cobreix les despeses d’allotjament i les dietes. Els desplaçaments fins al lloc de trobada i els de tornada van a càrrec de cada participant.

Els i les joves hauran de tenir una bona condició física i haver practicat prèviament l’alpinisme. A més, hauran de portar el seu propi material tècnic: arnés, casc, aparell de fre, mosquetons, cintes exprés, piolet, grampons i botes d’alta muntanya, entre d’altres que s’especificaran un cop inscrits.

Uns dies abans a les estades es farà una sessió de presentació a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.

Per a més informació, contacteu per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 934 120 777, extensió 2.

fotogrup

logo_estades_oktots_Página_7