Estades hivernals 2019

 

Les últimes estades de l’any destinades a socis i sòcies d’entitats excursionistes amb carnet federatiu entre 14 i 17 anys es faran del 27 al 30 de desembre al Parc Natural del Cadí-Moixeró, al refugi de Rebost, entre el Berguedà i la Cerdanya. Per poder participar en aquestes estades és necessari un mínim d’experiència en alpinisme (estival i hivernal) i escalada en roca, així com una bona condició física i disposar del material individual necessari.

L’objectiu principal es generar dinàmiques de grup i convivència enfocades a la muntanya i a un tipus d’activitat concreta que és l’alpinisme. Introduint els conceptes bàsics de seguretat hivernal i els mètodes de progressió més adequats a cada terreny, així com conèixer els mètodes d’assegurament en terreny nivós i l’autoprotecció en roca.

El màxim de places són 12 i no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Les places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. I si hi hagués més sol·licituds que places, tindrien preferència aquells esportistes que no haguessin participat anteriorment en les estades de la mateixa especialitat en primer terme i en altres estades en segon.

Els joves interessats a participar-hi hauran d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds serà el dia 15 de desembre de 2019.

Posteriorment la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció. La taxa d’inscripció serà de 300€ i cobrirà les despeses d’allotjament i les dietes. Els desplaçaments fins al lloc de trobada i el de tornada aniran a càrrec de cada participant.

La setmana anterior es farà una sessió de presentació de les estades a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.

Per a més informació, contacteu per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 93 412 07 77 – ext. 2.