FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Jordi Geronès Foto: Jordi Geronès
Foto: Jordi Geronès Foto: Jordi Geronès

Notícies - 02/03/2020

Les estades d’esquí de muntanya per a joves, al Pallars Sobirà

Ripollès Esquí de muntanya Esquí de Muntanya Formació

La FEEC convoca les estades d’esquí de muntanya per a joves federats de 14 a 17 anys, del 10 al 13 d’abril, coincidint amb les vacances de Setmana Santa, a la Vall de Núria.

L’objectiu principal de les estades és que els joves puguin assolir un nivell suficient per realitzar sortides fàcils d’esquí de muntanya. Això es durà a terme combinant la sortida guiada amb tallers teoricopràctics de seguretat i progressió. També es treballaran els hàbits esportius i es fomentarà la convivència entre els participants.

Per participar-hi cal tenir una forma física adient i haver practicat l’especialitat anteriorment, a més de ser membre d’una entitat excursionista i disposar de la llicència federativa de l’any en curs (modalitat D).

Hi ha un màxim de 12 places i les estades no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Els joves interessats en participar-hi han d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds és el 23 de març de 2020.