FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Formació

Estades d’esquí de muntanya – ANUL·LADES

Ratio 1:6

10 d'abril 2020 - 9:00 / 13 d'abril 2020 - 16:30

Vallter 2000

Preu La taxa d’inscripció serà de 300 € i cobrirà les despeses d’allotjament, dietes i instructors. Els desplaçaments fins al lloc de trobada i la tornada aniran a càrrec de cada participant.

Un any més, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya organitza les estades d’esquí de muntanya per a joves de 14 a 17 anys que en aquesta ocasió, seran dels dies 10 al 13 d’abril, coincidint amb les vacances de Setmana Santa, a la Vall de Núria.

Per participar-hi cal tenir una forma física adient i haver practicat l’especialitat anteriorment, a més de ser membre d’una entitat excursionista i disposar del carnet federatiu de l’any en curs (modalitat D).

El màxim de places son 12 i no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. Tanmateix, si hi hagués més sol·licituds que places, tindrien preferència aquells esportistes que no haguessin participat prèviament en estades de la mateixa especialitat en primer terme i en altres estades en segon.

Els joves interessats a participar-hi hauran d’entregar la sol·licitud d’inscripció, currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat.

Posteriorment, la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de fer el pagament.

La setmana anterior a l’inici de les estades, es farà una sessió de presentació a la seu social de la FEEC, més endavant es concretarà dia i hora. Serà un moment de trobada entre els joves i els instructors on es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats. Caldrà venir acompanyats del pare, mare o tutor.

Per a més informació, contacteu per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 93.412.07.77 – ext. 2.

 

Objectius

L’objectiu principal de les estades és que els joves puguin assolir un nivell suficient per realitzar sortides fàcils d’esquí de muntanya. Això es realitzarà combinant la sortida guiada amb tallers teoricopràctics de seguretat i progressió. També es treballaran els hàbits esportius i es fomentarà la convivència entre els participants.