FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 05/06/2014

Les Estades als Alps per a joves federats, a les regions del Valais i l’Oberland de Suïssa

Formació

L’Àrea de Formació de la FEEC convoca la divuitena edició de les Estades als Alps, que es realitzaran entre el 20 i el 26 de juliol. Aquestes estades van destinades a tots aquells joves entre 18 i 25 anys que disposin de llicència federativa. En aquesta edició, fins a 12 joves poden visitar dues regions del cor de Suïssa: el Valais i l’Oberland.

L’objectiu principal de les estades és fomentar les activitats alpines entre els joves així com la convivència, el treball en equip i la companyonia tot descobrint noves regions dels Alps. Hi hau un màxim de 12 places i els joves interessats en participar-hi han d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu de la FEEC (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds és el 6 de juliol de 2014.

estades_alps

La setmana abans hi ha previst una sessió de presentació de les Estades a la seu de la FEEC. Aquesta trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, serveix per detallar el programa definitiu de les activitats que es realitzaran, així com els aspectes de l’organització logística, el material i tractar altres temes d’interès relacionats.