FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 08/10/2015

Les curses per muntanya encapçalen el Programa Dona i Esports de Muntanya d’aquest any

Curses per Muntanya

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha presentat el Programa Dona i Esports de Muntanya per a aquest any, centrat en les curses per muntanya i que se celebrarà el 14 i 15 de novembre.

El programa promou una trobada esportiva exclusivament per a dones i, després de l’èxit de la trobada d’alpinisme el 2013 i de descens de barrancs el 2014, aquest any s’ha apostat per les curses per muntanya amb la col·laboració del Club Camí dels Ibers Trail Running.

Les jornades s’ubicaran a l’Alberg de Berga des d’on es faran totes les activitats. La intenció és que les noies es puguin conèixer i compartir experiències, tallers i entrenaments. Aquest any la trobada està coordinada per la corredora Montse Martínez, esportista d’alt nivell i membre de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya.

Per apuntar-se cal ser major d’edat i disposar de la llicència federativa modalitat C o superior (en cas de no disposar de llicència, cal posar-se en contacte amb la organització), i presentar el full d’inscripció i el comprovant de pagament enviant un correu electrònic a l’adreça donaiesport@feec.cat abans del 4 de novembre. El preu d’inscripció és de 20 euros i inclou el sopar de dissabte, la pernocta, l’esmorzar i el dinar de diumenge.

Trobareu tota la informació refent a aquesta activitat i els documents necessaris per a inscriure-us-hi a la secció Dona i Esports de Muntanya del web de la FEEC.