Dona i esports de muntanya

TROBADA PUBILLES ESCALADORES

La trobada de Pubilles Escaladores, amb el suport de l’Associació Excursionista 4000 peus de Collbató i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya dintre del programa Dona i Esport, torna a Montserrat en la seva setzena edició. Els dies 2 i 3 de juny la muntanya màgica acollirà la més gran concentració de dones escaladores que podran gaudir de la infinitat de sectors de tot tipus d’escalada que aquesta pot oferir.

La trobada és oberta a tota dona escaladora que vulgui participar i el programa previst per aquest cap de setmana és el següent:

Dissabte 2 de juny:

  • Recepció de les assistents a l’Escola Mansuet (Collbató) a partir de les 9 h.
  • Pràctica durant tot el dia a les diferents zones d’escalada.
  • A la tarda, diferents tallers i projecció i col·loqui de la pel·lícula Encordades
  • Sopar i sorteig de material.

Diumenge 3 de juny:

  • Esmorzar i pràctica lliure a les diferents zones.
  • A la tarda, finalització de la Trobada i comiat.

Per conèixer més el grup de les Pubilles Escaladores, veure detalls d’aquesta edició i de les anteriors es pot consultar el seu bloc , així com el grup de Facebook per on el comencen a organitzar-se i compartir experiències prèvies i posteriors a la Trobada.

El preu de la inscripció és de 19 € per les federades i inclou el sopar, l’esmorzar i la samarreta, i de 24,4 € per les no federades, en aquest cas inclou també el carnet federatiu temporal pels dos dies de la jornada. Aquesta es pot formalitzar a través d’aquest enllaç

Per més informació: https://pubillesescaladores.wordpress.com/contactar/