FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

13a Almogàver

Distància 56,85Km
Desnivell 4.638

Aquesta prova forma part de
2024 - Circuit Català de Caminades de Resistència

Tarragonès Caminades de resistència
Entitats organitzadores

ASS. D'AMICS DE LES MUNTANYES DE PRADES

Contacte

aamp@aamp.cat

Aquesta caminada de resistència és tot un repte: vol emular l’esperit de sacrifici, la força i la determinació dels antics almogàvers. Aquests guerrers catalans van batallar i conquerir mitja mar Mediterrània durant l’edat mitjana. Només uns pocs escollits han estat capaços d’aconseguir gestes similars. L’Almogàver Muntanyes de Prades ofereix l’oportunitat d’experimentar les sensacions i les vivències que representa el gran repte de completar el recorregut.

En concordança amb la filosofia que caracteritza l’AAMP, el recorregut de l’Almogàver Muntanyes de Prades vol donar a conèixer les raconades més desconegudes i espectaculars de les Muntanyes de Prades, dins de les limitacions de distàncies i desnivells que implica el Circuït Català de Caminades de Resistència. Així­, com podeu veure al plànol general d’ubicació del recorregut, els participants passeu també per bona part dels nuclis habitats de l’interior de les Muntanyes de Prades i per les seves tres valls (Brugent, Glorieta i Siurana), per la qual cosa resulta un recorregut de descoberta integral d’aquest territori. Un recorregut, al mateix temps exigent i tècnic, que farà gaudir els participants amants de la muntanya.

La XIII Almogàver Muntanyes de Prades de 2024, que es farà 6 d’abril de 2024, és una prova no competitiva de resistència per camins de muntanya amb un temps limitat de 15 h. El recorregut és de 56,85 km senyalitzats i 4.638m de desnivell acumulat, que transcorre íntegrament per les Muntanyes de Prades amb sortida i arribada a la vila de Vilaplana.

És una prova puntuable per al Circuït Català de Caminades de Resistència 2024, en què s’estableix una puntuació individual.

Inscripció

La inscripcions estan obertres a través de la web de la FEEC.

El termini d’inscripció es tancarà el 3 d’abril de 2024 a les 23:59 h.

La inscripció es considerarà vàlida un cop efectuat el pagament individualitzat.

Els drets d’inscripció són de 35 € per als participants amb llicència de la FEEC, FEDME i adherides a la UIAA de l’any en curs, i de 43 € per als no federats (incloent la llicència temporal de la FEEC amb cobertura únicament vàlida per la durada de l’activitat).

No es retornarà l’import de la inscripció a partir de les 00:00 hores del dia 28 de març a no ser que es justifiqui per raons de força major.

Tots aquells que no tinguin la llicència FEEC i siguin d’altres federacions, s’hauran d’inscriure com a NO FEDERATS, retornat la diferència de l’import d’inscripció, el dia de la prova. Cal fer-ho constar al camp de comentaris, indicant, federació i numero de llicència.

Tot participant que no sigui soci de l’AAMP serà temporalment soci d’AAMP per una durada de 24 h.

Els drets d’inscripció inclouen: avituallaments líquids i sòlids.

No hi haurà inscripcions “in situ”.

Les inscripcions es limiten a 400 participants.

Per recollir el dorsal, els federats han de presentar el DNI/NIE i la llicència federativa original anual vigent, i els no federats el DNI/NIE.

A través d’aquest link podreu trobar el Track del recorregut.