FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Xavier Capdevila
Foto: Xavier Capdevila

Notícies - 01/05/2023

Les Caminades de Resistència de la FEEC recorren el Baix Camp

Baix Camp Caminades de resistència

La 20a Caminada Riudoms-la Mola-Riudoms, organitzada pel Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP), s’ha celebrat aquest passat diumenge 30 d’abril entre els paisatges del Baix Camp.

Aquesta prova forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). El recorregut d’aquest any ha tingut una distància de 56,77 km amb un desnivell acumulat de 3.422 m. Els participants han gaudit d’ubicacions tan emblemàtiques com la Mola de Colldejou o la Mare de Déu de la Roca en un dia que ha oferit moments de temperatures suaus i, d’altres, d’ambient més fred i ventós.

La 20a Caminada Riudoms-la Mola-Riudoms és una marxa a peu, de resistència i no competitiva, on el repte personal és de superació i de solidaritat amb la resta de participants.

Les pròximes aturades del calendari de Caminades de Resistència seran la 12a Sants Montserrat de la Unió Excursionista de Catalunya de Sants i la 19a Marxa de Resistència 7 cims, organitzada pel Centre Excursionista del Penedès. Les proves se celebraran el 6 i el 7 de maig respectivament.