FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 07/07/2016

L’equip del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya es concentra a l’Alt Urgell

Escalada esportiva Escalada

Els joves de l’equip del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC) s’han concentrat a la comarca de l’Alt Urgell entre els dies 20 de juny i 3 de juliol. L’equip català ha compartit els entrenaments amb un grup d’escaladors eslovens, dirigits per Simon Margon, tancant l’intercanvi que van fer amb aquests al març.

Els escaladors del CTEEC dirigits per David Gambús i convocats a aquesta concentració han sigut: Rut Casas (GE de Manlleu), Àlex Hernàndez (CE Berguedà), Pere Borrell (UE de Sabadell), Héctor Bazán (GE de Manlleu), Alba Pelfort (CE Uecanoia), Cedric Lluc (CE de Sant Celoni), Olívia i Luna Marsella (UE de Sabadell), Rai Suñé (UE Urgellenca), Rut Montsec (CE Alpicat) i Ton Casas (GE de Manlleu).

L’equip s’ha dividit en varis grups i durant aquests dies han escalat a algunes de les escoles de dificultat lleidatanes amb més renom internacional, com: Oliana, Terradets, Coll de Nargó o Tres Ponts. Als entrenaments han tingut cabuda tant l’escalada a vista com l’assajada, i s’han encadenat vies entre el 7c+ i el 8b.

Un cop finalitzada la concentració un reduït grup del CTEEC ha viatjat a Mitterndorf (Àustria), per realitzar vàries sessions d’entrenament amb Robert Ernst, entrenador i pare de la campiona del món d’escalada de dificultat, Johanna Ernst.

Fotografies / Plezanje Prestranek, Simon Margon i David Gambús