FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 22/05/2015

L’Àrea de Formació de la FEEC convoca les segones estades d’escalada per a joves a l’Empordà

Escalada Formació

Les segones estades d’escalada per a joves que organitza l’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) se celebraran entre el proper 25 i 28 de juny a l’Empordà, i van dirigides a nois i noies federats entre els 13 i 17 anys.

logo_estades_oktots_Página_6Els objectius de les estades és que els joves practiquin diferents modalitats d’escalada acompanyats d’instructors que els puguin orientar tècnicament. També es volen treballar hàbits esportius i fomentar la convivència entre els participants. També és una gran oportunitat per fer grup entre els joves i que posteriorment es puguin seguir trobant per fer aquesta pràctica esportiva.

Hi ha un màxim de 12 places que s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. Els joves interessats a participar-hi han d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. Abans del 10 de juny de 2015.

La setmana anterior es farà una sessió de presentació de les estades a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats. Per a més informació podeu contactar amb l’Àrea de Formació a través de l’adreça electrònica estades@feec.cat o trucant al 934 120 777.