FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 16/11/2022

L’Aplec Excursionista dels Països Catalans frega els 500 inscrits

Excursionisme Entitats Federats Aplec Excursionista

Les inscripcions del 44è Aplec Excursionista dels Països Catalans que se celebrarà entre els dies 2 i 6 de desembre a Alcoi (Comunitat Valenciana), segueixen obertes i es poden realitzar a través del gestor d’inscripcions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) fins al 23 de novembre.

Ara mateix ja hi ha 485 persones inscrites a l’Aplec, provinents dels diferents indrets de parla catalana.

L’Aplec és un esdeveniment que reuneix excursionistes d’arreu del nostre domini lingüístic. Enguany, el Centre Excursionista d’Alcoi és l’encarregat d’organitzar-lo. Aquests aplecs afavoreixen la coneixença de l’entorn natural en un ambient de solidaritat i germanor a més de l’apropament a la cultura, la història i els monuments de cada territori.

La seu de l’Aplec d’enguany se situa en el Pavelló Georgina Blanes del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, ubicat al centre de la ciutat.

Durant els quatre dies que tindrà lloc l’Aplec es duran a terme diferents activitats: excursions de muntanya, curses d’orientació i marxa nòrdica, activitats d’escalada, exposicions, rutes culturals, xeerrades i espectacles musicals, a més dels sopars de foc i camp i el de cloenda.

NOTA: Els federats d’altres federacions (NO FEEC) s’hauran d’inscriure com a NO FEDERATS.

Al web podeu trobar tota la informació sobre dates d’inscripcions, contactes, allotjaments, rutes i activitats i altres dades que poden ser del vostre interès.

Consulta el programa del 44è Aplec Excursionista dels Països Catalans