FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 16/01/2023

L’Ajuntament de Barcelona reconeix els 100 anys de la FEEC

Excursionisme Centenari Entitats

L’Ajuntament de Barcelona ha creat una nova distinció per a entitats i institucions centenàries amb seu a la ciutat.

El plenari del Consell Municipal va aprovar el passat mes de març de 2022 la modificació del Reglament d’honors i distincions de l’Ajuntament de Barcelona que incorpora, com a novetat, una distinció per reconèixer la trajectòria d’aquelles entitats amb seu a la ciutat que tinguin 100 anys o més i una acreditada trajectòria vinculada amb Barcelona.

Aquesta nova distinció, que serà de caràcter anual, complementa la resta de medalles que atorga la ciutat en reconeixement de la tasca o la trajectòria destacada de persones o d’entitats de la ciutat i no és incompatible amb aquestes distincions.

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya tot i ser una federació que representa a més de 400 entitats d’arreu del país ha mantingut durant els seus 102 anys d’història la seu a la capital catalana. Per aquest motiu des de l’Ajuntamentd e Barcelona s’ha optat per a guardonar a la federació tot i ser una entitat d’àmbit nacional.

En total han estat 97 les entitats guardonades, entre aquestes altres entitats de la FEEC com són; el Centre Excursionista de Catalunya, el Foment Excursionista de Barcelona , l’Agrupació Cultural Folklòrica de  Barcelona, l’Agrupació Excursionista Icària, el Centre Excursionista els Blaus, Club Excursionista Gràcia o la UEC Barcelona.

El lliurement dels guardons es realitzarà el pròxim 8 de febrer al Saló de Cent del consistori barceloní.