FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 05/09/2022

La Trobada del Grup Cavall Bernat, l’1 i 2 d’octubre a Tivissa

Ribera d'Ebre Escalada esportiva Escalada Grup Cavall Bernat

La Trobada del Grup Cavall Bernat d’aquest 2022 tindrà lloc l’1 i 2 d’octubre a Tivissa (Ribera d’Ebre), bressol de la nova escalada local i internacional.

Enguany, els escaladors i alpinistes que rebran el reconeixement com a “membres d’honor” del Grup Cavall Bernat seran en Jordi Magrinyà i l’Oscar Cadiach, grans figures de l’àmbit alpinístic català i internacional. Per aquesta raó, des del Grup s’ha considerat que seria força interesant la celebració de la trobada en un indret emblemàtic com és Tivissa.

El programa per a l’activitat serà el següent:

Dissabte 1

8h: Esmorzar (Botifarra, cansalada i formatge amb pa amb tomàquet). Es donarà una bossa amb aigua de Ribes, galetes i un regalet.

10h: Aprofitar el dia per escalar, fins a les 19:30h.

20h: Sopar (amanida, arròs negre i postres).

21.30h: Reconeixements a Oscar Cadiach i Jordi Magrinyà. Posteriorment, tertúlia i musiqueta.

Diumenge 2

8h: Esmorzar (botifarra, cansalada i formatge amb pa amb tomàquet). Es donarà una bossa amb aigua de Robes, galetes i un regalet.

9h: Aprofitar per escalar fins a les 14h.

15h: Dinar: Paella marinera, amanida i postres.

16.30h: Homenatge a Adolf Brull i Monner. Fi de la trobada.

Durant les dues jornades en les quals tindrà lloc l’esdeveniment, també hi haurà caminades per aquells que vulguin conèixer aquest territori. També hi haurà la possibilitat de fer alguna via ferrada.

Qui vulgui quedar-se a dormir, ho pot fer al Càmping Alberg Tivissa (c/ Foig, 3. 43746 Tivissa). Cal fer reserva a través del telèfon o whatsapp 652 48 08 05 o mitjançant el correu info@albergcampingtivissa.cat.

El preu de l’esmorzar, dinar i la bossa de regal del dissabte serà de 20€. L’esmorzar, dinar i la bossa de regal del diumenge tenen el mateix cost.

Les inscripcions es poden realitzar fins al 28 de setembre a través del compte del Grup Cavall Bernat ES15 2100 0865 1402 0036 4967.