FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/05/2014

La Trobada de Pubilles Escaladores reuneix esportistes catalanes, basques i extremenyes

Escalada

L’Àrea de Formació de la FEEC ha celebrat la primera de les activitats preparades dins el Programa Dona i Esports de Muntanya, que enguany engloba escalada i barranquisme. La FEEC i l’Agrupació Excursionista Talaia han coordinat la 12a Trobada de Pubilles Escaladores a l’Ermita de la Pietat, a Ulldecona (el Montsià) aquest passat cap de setmana del 24 i 25 de maig, on s’ha practicat l’escalada en vies de roca calcària i s’ha fet un taller d’autorescat.

Els organitzadors han explicat que la trobada s’ha anat consolidant any rere any i que enguany, tot i el mal temps, van trobar-se 61 pubilles i que, després de fer una classe teòrica durant el matí, a la tarda es va fer, amb molt d’èxit, la classe pràctica sobre autorescat. La trobada no només ha unit escaladores catalanes, sinó que també ha reunit noies del País Basc i d’Extremadura.

La propera activitat del Programa Dona i Esport serà el cap de setmana del 14 i 15 de juny amb la trobada de descens de barrans. Trobareu tota la informació refent a aquesta activitat a la secció Dona i Esports de Muntanya del web de la FEEC.