FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 26/09/2014

La Selecció Catalana d’Escalada participa al Campionat d’Espanya d’Escalada en Bloc, a Saragossa

Escalada esportiva

Aquest cap de setmana arriba a Saragossa el Campionat d’Espanya d’Escalada en Bloc, que es disputarà a la pista de l’edifici Puerto Venecia i amb els dos grans favorits: Nacho Sánchez i Eilleen Jubes, que ja van guanyar les dues edicions anteriors, i on també participaran els escaladors de la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Els esportistes de la Selecció Catalana que es desplacen per competir aquest dissabte a la capital aragonesa són Marco Jubes (Associació Esportiva Deu Dits), Marta Palou (Club Excursionista Ascensiones Guiadas), Carlos Catari (Grup Excursionsita de Manlleu), Pau Jover (Unió Excursionsita de Sabadell), Pol Roca (Club Excursionista de Sant Quirze), Marina Valencia (Centre Excursionista de Rubí), Marieta Cartro (Club Esportiu Universitari Enginyers de Telecos), Oleksiy Germanovych (Club Excursionista Madteam), i Anna Giménez (Associació Esportiva Deu Dits).

La prova l’organitzen la Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME), Top30 i Dock39, i comença el dissabte a les 10 hores del matí amb les semifinals masculines i femenines. A les vuit del vespre hi haurà el lliurament de premis.