FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/09/2017

La Selecció Catalana d’Escalada participa a la primera prova de la Copa d’Espanya de Bloc

Escalada

La Selecció Catalana d’Escalada Esportiva de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) participa a la primera prova de la Copa d’Espanya de Bloc, que es disputa al rocòdrom The Climb, a Madrid, el 30 de setembre. Aquesta és la primera de les quatre cites que enguany inclou la copa estatal, que es tancarà a la sala Sharma Climbing, a Barcelona, el 25 de novembre.

L’equip participant a Madrid està format per: Mari Carmen Alarcon (UEC Tortosa), Rut Casas (GE Manlleu), Helena Alemán (CM Sant Llorenç), Francis Guillen (CE Sant Quirze), Natàlia Lanau (UEC Tortosa), Shirleys Noriega (GE Manlleu), Francesc Roldan (AE Matxacuca), Pau Galofré (AE Deu Dits), Chaiya Garcia (CE Reddis) i Pol Roca (CE Sant Quirze).

La selecció espera repetir els bons resultats aconseguits la passada temporada, quan Francis Guillen va aconseguir fer-se amb el títol de campiona de la copa estatal i Mari Carmen Alarcón amb el subcampionat.

L’equip català també participarà al Campionat d’Espanya de Bloc que es disputarà al rocòdrom Climbat La Foixarda, el dia 22 d’octubre.