FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 05/01/2022

La Selecció Catalana de Raquetes de Neu torna a competir a La Ciaspolada

Raquetes de neu Seleccions catalanes

La Selecció Catalana de raquetes de neu de la Federació d’Entitats Excursionistes Catalunya (FEEC) participarà aquest pròxim 8 de gener a La Ciaspolada. La prestigiosa prova es disputarà a la Val di Non, al Trentino italià i enguany arribarà a la seva 48a edició.

Aquesta és la cita més multitudinària del calendari internacional de raquetes de neu i és una cita indispensable per l’equip català. Hi acudiran tres esportistes absoluts de la FEEC acompanyats del tècnic Marc Toda Vericat (UECAnoia): David Prades Monfort (CEM La Cameta Coixa), Laia Andreu Trias (CE Callús) i Georgina Gabarró Morente (Grup Exc. Oliana).

Cada any el recorregut canvia segons la neu però serà un recorregut molt ràpid, d’aproximadament 7 quilòmetres, que es desenvoluparan en un recorregut principalment pla i amb lleugeres diferències d’altura.

Laia Andreu busca el rècord

Aquesta edició la corredora osonenca Laia Andreu aspira a sumar la seva cinquena victòria a La Ciaspolada. Andreu ja s’ha convertit en tota una experta en la prova i suma quatre triomfs entre els del 2012, 2015, 2017 i 2018. Si ho aconseguís, només li quedaria un únic triomf per a superar el rècord de cinc títols de Laura Fogli, aconseguits entre el 1988 i el 1995.