FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/07/2017

La Selecció Catalana de Curses per Muntanya participa a la Buff Epic Trail

Curses per Muntanya

La quarta edició de la Buff Epic Trail, que es disputa a la Vall de Boí entre els dies 7 i 9 de juliol, acull enguany una de les proves puntuables per la Copa del Món d’Skyrunning -d’entre les tres que es celebren- en la distància marató. La cursa, amb 42 quilòmetres i 3.200 metres de desnivell positiu, surt des d’Espot i arriba a Barruera, recorrent la segona part de la distància de 105 quilòmetres.

La selecció catalana busca el podi a casa 

La selecció catalana de curses per muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) competeix amb un equip format per: Andreu Simon (AE Intempèrie), Eduard Hernández (AE Matxacuca), Eugeni Gil (La Molina Club d’Esports), David Prades (AE Mountain Runners del Berguedà) i Sergi Rodríguez (CE de la Segarra). Els acompanya el seleccionador català Fernando Rosa.

Eduard Hernández és el català millor classificat de la general a la copa del món després d’aconseguir pujar al podi a Livigno. A Barruera corre a casa i lluitarà per repetir la plaça de podi. A més de buscar el millor resultat individual, la selecció també competeix per sumar el màxim nombre de punts com a equip i ocupar així les posicions altes de la taula en la general per equips.

La predicció meteorològica de la cursa es podrà consultar al portal Meteomuntanya.

Fotografia / Jordi Saragossa