FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 15/10/2015

La Selecció Catalana de Curses per Muntanya es penja quatre medalles a l’última prova de la Copa d’Espanya

Curses per Muntanya

La sisena i última prova de la Copa d’Espanya de Curses per Muntanya FEDME – Gran Premio Buff-Salomon 2015 s’ha celebrat a Ricote, a la regió de Múrica, aquest dissabte 10 d’octubre, amb la participació dels joves del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya (CTCMC).

La prova, la X Ricote Trail – Meryl Sport, ha ofert un traçat de 26 quilòmetres i 1.650 metres de desnivell, i ha comptat amb una versió més curta per a les categories cadet i júnior. La cursa llarga l’han guanyada Paula Cabrerizo (2 hores, 39 minuts i 27 segons), Gema Arenas (2 hores, 46 minuts i 18 segons), i la catalana Montse Martínez, de la Selecció Catalana i membre del Club Camí dels Ibers Trail Running (2 hores, 56 minuts i 51 segons). En categoria masculina el podi l’han format Ivan Ortiz (2 hores, 20 minuts i 21 segons), Mario Olmedo (2 hores, 20 minuts i 52 segons) i Simón Aymerich (2 hores, 22 minuts i 46 segons), membre del Club Muntanyenc Sant Cugat.

Jan Margarit i Marc Traserra, or i bronze a la cursa cadet-júnior

La prova per a les categories cadet i júnior l’ha guanyada el jove de Matadepera, Jan Margarit, de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya i membre del Centre Excursionista Pontsicà (48 minuts i 25 segons), seguit de Abdelfatah Dalai (48 minuts i 40 segons) i l’altre corredor de la Selecció Catalana i membre de l’Associació Esportiva Matxacuca, Marc Traserra (52 minuts i 6 segons). En noies, el podi ha estat per Ana Peydro (1 hora, 22 minuts i 34 segons) i Laia Font (1 hora, 39 minuts i 3 segons).

Classificació final de la Copa d’Espanya de Curses per Muntanya 2015

Jan Margarit i Marc Traserra han aconseguit classificar-se en segon i tercer lloc de la categoria júnior de la final de la Copa d’Espanya de Curses per Muntanya FEDME – Gran Premio Buff-Salomon 2015. En categoria sub-promesa, Gemma Colomé, del Centre Excursionista Refalgarí, ha estat segona classificada; i els corredors de la Selecció Catalana, David Prades, de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, i Mikel Besora, de l’Associació d’Alumnes i Exalumnes de l’Escola del Treball (SE), han estat segon i tercer de la mateixa categoria sub-promesa masculina.