FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/06/2018

La Selecció Catalana de Curses per Muntanya competeix a Livigno amb vuit corredors

Curses per Muntanya

El circuit internacional d’skyrunning arriba a Livigno, a la regió de la Llombardia, a Itàlia, els dies 16 i 17 de juny. La d’Itàlia serà la quarta participació internacional de la temporada per  la Selecció Catalana de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), després de les cites de Xina, Zegama i Madeira.

L’equip català viatja fins a Itàlia amb un equip format per vuit corredors: David Prades (AE Moutain Runners del Berguedà), Laia Andreu (UE Vic), Pere Rullan (La Molina Club d’Esports), Montse Martínez (AAEET (SE)), Albert Pujol (CE Taradell), Sergi Rodríguez (CE La Segarra), Gerard Españó (AE Moutain Runners del Berguedà) i Jonatan Mora (CE Voltreganès). Els acompanya el seleccionador Fernando Rosa.

La cursa de Livigno està dissenyada pel corredor Marco de Gasperi, i conté tots els ingredients de l’esperit skyrunning: 34 quilòmetres de distància, uns 2.600 metres de desnivell positiu i trams tècnics per sobre dels 3.000 metres d’alçada.

L’equip català té com a objectiu igualar, o millorar, el resultat aconseguit l’any passat a Livigno, quan Laia Andreu i Eduard Hernández es van penjar la medalla de bronze en la cursa italiana.