FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La primera concentració del CTCMC de la temporada, al Ripollès | FEEC

Notícies - 30/05/2014

La primera concentració del CTCMC de la temporada, al Ripollès

Curses per Muntanya

El Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya (CTCMC) de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya va realitzar a Campelles, el cap de setmana passat del 24 i 25 de maig, la primera concentració de la temporada.

Els esportsites del CTCMC es van desplaçar fins a la Vall de Ribes per fer front a un cap de setmana d’entrenament físic, tècnic i tàctic. Durant el dia de dissabte es va portar a terme un entrenament d’intensitat al matí i un de més tècnic i de treball de coordinació i propiocepció a la tarda. El diumenge els esportistes van realitzar una activitat més de resistència fent una ruta circular des de Queralbs passant per Coma de Vaca, el camí dels enginyers i Núria.

La concentració a Campelles ha estat la primera de diverses concentracions on l’objectiu principal és formar als joves en el món de les curses per muntanya i ajudar-los proporcionant eines i coneixements perquè arribin al més amunt possible en les competicions on participin amb els seus clubs.

Els joves que van participar a la trobada van ser: David Terns (Ski Club Camprodon), Biel Mossoll (Centre Excursionista d’Olot), Sergi Brau (Centre Excursionista del Solsonès), Jan Margarit (Unió Excursionista Matadepera), Júlia Font (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), Genís Casallarch (Club Excursionista Moianès Independent), Gerard Batet (Club Excursionista UECANOIA), Roger Escolà (Unió Excursionista Urgellenca), Gemma Terns (Ski Club Camprodon), Anna Terns (Ski Club Camprodon) i Sergi Solé (Club Excursionista UECANOIA).