FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies - Presentació de la nova revista Vèrtex
Feec Notícies - Presentació de la nova revista Vèrtex

Notícies - 10/03/2014

La nova revista Vèrtex, al Palau Robert de Barcelona

Cultura Societat

L’acte de presentació de la nova revista Vèrtex va omplir de gom a gom la Sala Cotxeres del Palau Robert de Barcelona, el dijous 6 de març, a les set de la tarda. La revista, editada per la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya, inicia una nova etapa amb un nou format, un nou disseny i un projecte ambiciós a la xarxa amb la vista posada amb el cinquantè aniversari el 2016.

L’acte va comptar amb la participació del director general d’Atenció Ciutadana i Difusió del Govern de la Generalitat, Ignasi Genovès; el director del programa “Temps de Neu” de TV3, Antoni Real; el president de l’APPEC, Lluís Gendrau; el director de comunicació i relacions externes de la Secretaria General de l’Esport del Govern, Xavier Andreu, i el director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa.

Per part de la Federació intervindran: el president, Jordi Merino i el cap de l’Àrea de Comunicació i Màrqueting, Agustí Sala. I, en representació de la nova revista Vèrtex, van parlar Francesc Vila, com a director de la revista, i Xavier Maduell, com a cap de redacció.

#novavertex, a les xarxes socials

L’acte va tenir un important seguiment a les xarxes socials, especialment a Twitter, a través del hashtag #novavertex, i al Facebook de la FEEC. Durant la primera part van intervindre les persones convidades i es va presentar el nou projecte de comunicació en què està treballant a la Federació. Després de les intervencions, es va oferir un aperitiu amb cava, cortesia de Bodegues Sumarroca, que va patrocinar l’acte.

En aquest enllaç hi ha publicades les imatges i primeres impressions recollides durant la presentació de la nova revista Vèrtex. I, a continuació, un primer recull de les impressions realitzades a la xarxa.