Presentació de la nova revista Vèrtex

Primeres impressions recollides als assistents de l’acte de presentació de la revista Vèrtex a la Sala Cotxeres del Palau Robert el 6 de març de 2014.

Entrevistes: Elisenda Palou
Fotos: Yasmín Mahmoud


140306-feec-vertex-xavier-andreu-ymahmoudXavier Andreu
Director de comunicació i relacions externes de la Secretaria General de l’Esport del Govern
La nova Vèrtex de la FEEC copsa la riquesa les nostres muntanyes, les nostres valls, la importància de l’esport a l’aire lliure en aquests entorns tan meravellosos. La capacitat d’imatge que permet veure aquesta revista és necessària en el nostre dia a dia tan atrafegat. La nova Vèrtex és comparable a un moment de pau o de reflexió.


140306-feec-vertex-antoni-real-ymahmoudAntoni Real
Director del programa “Temps de Neu” de TV3
L’agafo i penso que és blanca, molt blanca. Neta, molt neta. M’agrada moltíssim poder llegir el text amb un fons blanc. Més enllà del disseny, que el trobo impressionant, penso que és molt més que una revista, és un projecte de futur, un pas més endavant pel nostre país i que ens marca, un cop més, la diferència amb la resta.


140306-feec-vertex-gerard-esteva-ymahmoudGerard Esteva
President de la Federació Catalana de Vela i vicepresident de la UFEC
És un projecte absolutament fresc amb essència i motivació. Nosaltres sempre diem: “Qui no corre vela”, i avui diríem: “Qui Vèrtex vela”, per la frescor que transmet i la similitud entre el mar i la muntanya.


140306-feec-vertex-agusti-sala-ymahmoudAgustí Sala
Cap de l’Àrea de Comunicació de la FEEC
La millor revista del quiosc. M’he quedat esmaperdut perquè quan vam visionar el que havia de ser, t’asseguro que mai de la vida pensàvem que arribaríem a aquest punt. Aquest cordada entre tot l’equip actual ha fet que puguem fer un cim molt més alt i molt més ambiciós del que ens esperàvem. I un primer cim, perquè encara en farem uns quants més.


140306-feec-vertex-lluis-simo-ymahmoudLluís Simó
Vice-president de la FEEC
Tot i saber cap a on havia d’anar la cosa de la nova Vèrtex, m’he quedat gratament sorprès pel resultat. És tot ampli, pots passar per tot arreu, no hi ha res que faci nosa. És com si haguessis canviat d’un pis de 30 metres quadrats a una casa de 250.


140306-feec-vertex-jordi-fortuny-ymahmoudJordi Fortuny
Membre del Consell Assessor de la revista Vèrtex
M’ha fet molt respecte perquè he vist que és una revista que està sobretot pensada, molt ben pensada, i les coses quan estan ben pensades surten bé. I si ha sortit bé és perquè aquí algunes persones hi han dedicat temps i esforç. I ha sortit rodó. Hi ha reflexió, pensaments i decisions.


140306-feec-vertex-eliseu-t-climent-ymahmoudEliseu T. Climent
Membre del Consell Assessor de la Revista Vèrtex
La nova Vèrtex respira molt. I sense fer gaires floridures, aconsegueix mantenir un ordre i una llegibilitat molt bona. Tant els destacats, com les entradetes, com els finals dels articles… Es veu molt bé on comença i on acaba cada peça. L’estructura d’aquesta nova revista et crida a llegir-la.


140306-feec-vertex-ferran-espada-ymahmoudFerran Espada
Director adjunt d’El 9 Esportiu
Molta més claredat i una modernitat magnífica. Una aposta gràfica impressionant. Ara és una revista atractiva com a publicació i que fa atractiu el món de la muntanya a través del grafisme i de la presentació.


140306-feec-vertex-tomas-broquetas-ymahmoudTomàs Broquetas
Litografia Rosés
Després de més de vuit anys imprimint la revista Vèrtex, la primera impressió que vam tenir quan veiem sortir la revista de la màquina d’impressió, va ser que teníem entre mans una nova revista i que realment la FEEC encetava una nova etapa molt engrescadora.


140306-feec-vertex-bea-garcia-ymahmoudBea García
Periodista, TV3
Em dedico als mitjans de comunicació i ja feia temps que veia que hi feia falta un canvi, i la veritat és que hi he vist innovació. L’he mirada i he pensat: “Ostres, és nova”. Ha canviat i ara està enfocada al que la gent està buscant. Les fotos són un reclam, i avui dia tenim molt excés d’informació i seleccionem molt ràpid. I en aquesta revista la imatge és clau.


140306-feec-vertex-carme-oro-ymahmoudCarme Oró
Àrea d’Entitats de la FEEC
Impactant, fresca i moderna. Crec que està amb el que actualment s’estila. Aquest projecte no és una aposta atrevida, és una aposta de futur.


140306-feec-vertex-andres-garcia-ymahmoudAndrés García
Àrea de Territori de la FEEC
Quan l’he vist per primer cop m’he quedat sense paraules. Crec que és impactant. Un blanc que captiva i crida molt l’atenció. El disseny és perfecte.


 

 

 

 

 

 

Galeria de fotos