FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 27/03/2017

La Marxa Raquetes en Parros clausura la Copa i Circuit Català de Raquetes de Neu

Raquetes de neu

La 8a Marxa de Raquetes en Parros, organitzada per l’AE Matxacuca, ha tancat  la Copa i Circuit Català de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), el dia 26, a Baqueira Beret. El final de temporada ha estat marcat per unes grans condicions de la neu gràcies a les precipitacions dels darrers dies, amb 21 corredors a la prova competitiva i més de cent participants en la marxa.

Els participants en la prova de copa han cobert un circuit d’uns 9 quilòmetres i els de la marxa de cinc quilòmetres. El tret de sortida s’ha donat des del Pla de Beret i en el recorregut ha destacat la forta pujada al bosc de Parros, amb molt bona neu, i una baixada amb un alt desnivell negatiu, on els participants s’han trobat la neu molt transformada.

Eduard Hernández i Marta Morera, guanyadors

Eduard Hernández (AE Matxacuca) ha finalitzat la temporada de neu participant en la prova de la seva entitat i emportant-se la victòria. Pel corredor de la selecció catalana de raquetes de neu de la FEEC ha estat el primer any competint en aquesta disciplina i ha aconseguit resultats molt destacats, com el campionat de Catalunya a la Gormanda Blanca o les victòries a l’Allgäu Vertical (Alemanya) o Ciaspoladalpina (Itàlia). El segon classificat ha estat Andreu Contidoc (AE Urgell) i el tercer, Iu Escolà (CE Rubí).

En categoria femenina la guanyadora ha estat Marta Morera (Ateneu d’Acció Cultural). La segona plaça del podi l’ha ocupat Mireia Mendieta.

Fotografia / Juan Pérez