FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Albert Torrent
Foto: Albert Torrent

Notícies - 13/05/2022

La Marxa Aquàtica estrena ‘Copa’

Marxa aquàtica

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya presenta el nou calendari de Marxa Aquàtica per aquesta temporada. El calendari és ambiciós i amb novetats importants en l’apartat competitiu.

Aquest 2022 s’estrenarà la primera edició de la Copa Catalana de Marxa Aquàtica que consolida així el camí competitiu d’aquesta nova disciplina, ja estrenat amb el Campionat de Catalunya de la modalitat.

La 1a Copa Catalana començarà el pròxim 16 de juny a Salou a la 3a Marxa Aquàtica de Salou (CE Salouenc) que paral·lelament mantindrà també la prova del que ja serà 3r Circuit Català i que manté el seu caràcter social.

La Copa tindrà un total de quatre proves i a més a més de la prova del tarragonès també en formaran part la 3a Marxa Aquàtica de Creixell (CE Aritjol), el 10 de juliol, la 3a Marxa Aquàtica Ciutat de Cambrils (CE de Cambrils), el 28 d’agost, i la 3a AquaCEC (CEC), el 18 de setembre, que tancarà la competició i que també decidirà els campions de Catalunya d’aquesta temporada.

Pel que fa a la tercera edició del Circuit Català a més a més de les quatre proves de Copa passarà també per la Marxa Aquàtica de la Llum Solidària (CE Alliberadrenalina), el 24 de juliol i la 3a Marxa Aquàtica Vila de Roses (Cabirols AE), el 25 de setembre.

Aquesta temporada es mantindrà també el que ja serà 2n Campionat de Catalunya d’Aqua Beach Trail que es disputarà el 9 d’octubre a la platja de Torredembarra i organitzat des del CE Aritjol.

Fora del calendari català, un altre dels plats forts de la campanya arribarà el cap de setmana del 23 al 25 de setembre amb la disputa de la Challenge de Seleccions amb la participació de la selecció catalana.