FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 24/08/2021

La Marxa Aquàtica es consolida

Baix Camp Marxa aquàtica

Aquest pròxim diumenge 29 d’agost arrenca la segona edició Circuit Català de Marxa Aquàtica de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) que té per objectiu la promoció, el gaudi i la pràctica d’aquesta nova disciplina esportiva, alhora que es fomenten els valors de superació personal, germanor i solidaritat entre els participants.

L’any passat tot i les dificultats de la pandèmia es va poder realitzar pràcticament la totalitat del que va ser I Circuit Català de Marxa Aquàtica així com el 1r Campionat de Catalunya de Marxa Aquàtica que es va fer precisament a Cambrils.

Les platja cambrilenca del Regueral, serà precisament la que veurà iniciar aquesta temporada el recorregut dels esportistes de Marxa Aquàtica.

Durant els mesos de agost, setembre i octubre, diverses platges catalanes, des de la Costa Daurada a la Costa Brava, aplegaran un seguit de proves no competitives.

En total, cinc proves formaran part del circuit d’aquest any:

  • 2a Marxa Aquàtica Ciutat de Cambrils del Centre Excursionista de Cambrils el 29 d’agost
  • 2a Marxa Aquàtica a Roses de l’Associació Excursionista de Roses (Cabirols) el 12 de setembre
  • El 2n AquaCEC del Centre Excursionista de Catalunya (CEC) el 18 de setembre
  • 2a Trobada Marxa Aquàtica de Creixell organitzada des del CE Aritjol el 26 de setembre
  • 2a Trobada de Marxa Aquàtica de Salou del Club Excursionista Salouenc el 9 d’octubre

El 2n Campionat de Catalunya de Marxa Aquàtica, organitzat pel Club Excursionista Arítjol, serà el 26 de setembre, i el 1r Campionat de Catalunya d’Aqua Beach Trail, organitzat pel Club Excursionista Salouenc, el dia 9 d’octubre.