FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Araceli Segarra
Foto: Araceli Segarra

Notícies - 18/03/2020

La llicència de la FEEC cobrirà possibles lesions a casa

La llicència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya cobrirà a partir d’aquest dimecres 18 de març tots els accidents a causa d’entrenaments esportius  fets a casa (patis, terrasses, pisos, cases, etc) durant el període de restricció de circulació establert per part del Gobierno de España .

Els federats i federades de la FEEC tindran aquest servei extra a la seva assegurança de muntanya. Aquest servei no està inclòs a l’actual pòlissa de l’assegurança de muntanya però des de la companyia asseguradora i des de la FEEC  s’ha cregut oportú afegir aquesta nova prestació com a conseqüència dels diferents entrenaments a domicilis que exigeix la situació actual.

Aquesta ampliació de la cobertura de l’assegurança és de caràcter provisional i estarà només en vigor el temps que duri la quarantena pel Covid-19.

Recordem que l’assegurança també segueix en vigència en tots aquells països on no hi hagi decretat l’Estat d’Alarma, la restricció de circulació o altres dels punts de l’apartat de riscos exclosos de la mateix assegurança.

Així volem seguir remarcant la importància que té seguir el decret de confinament i les mesures preses des dels diferents estaments governamentals que podeu consultar en el comunicat emès per la FEEC.

Tanmateix demanem que se segueixin minimitzant els riscos per no saturar el molt tocat sistema sanitari.

Des de la FEEC s’han engegat diferents activitats sota el programa #sentlamuntanyaacasa que podeu consultar al nostre web i a les nostres xarxes socials. (Twitter, Instagram, Facebook)