FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 16/10/2014

La Half Trail Serra de Montsant tanca la Lliga Catalana de Curses de Resistència de la FEEC

Curses per Muntanya

La Secció de Muntanya de l’Agrupació Cultural de Vila-seca organitza, aquest dissabte 18 d’octubre, l’última de les proves de la 1a Lliga Catalana de Curses de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya: la Half Trail Serra del Montsant.

cartell_curses_resistencia_2014La Half Trail, de 44 quilòmetres i un desnivell positiu de 2.025 metres, compta amb 6 avituallaments i els corredors tenen 12 hores per completar el recorregut, que comença a Cabacés. La prova recorre els paratges del Montsant passant per la Figuera, Viliella Baixa i Viliella Alta, Escaladei, el Grau Escletxa, la Serra Major, Morera del Montsant, i finalment, Cornudella. Els dorsals es podran recollir entre les 09.30 i les 10.30 hores de dissabte al Teatre La Renaixença de Cornudella del Montsant, i la cursa començarà a les 12 del migdia. El sorteig de material i l’entrega de trofeus es farà l’endemà diumenge a les 11 del matí.

Dins el mateix marc, els organitzadors han preparat la Ultra Trail Serra del Montsant, de 101,2 quilòmetres, i la Trail Series Costa Daurada, de 26 quilòmetres. Per a fer el seguiment en directe dels participants de les tres curses és possible descarregar-se l’aplicació Livetrail per Facebook i el corredor tindrà el seu temps de pas en temps real al seu mur d’aquesta xarxa social.