FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Xavier Capdevila
Foto: Xavier Capdevila

Notícies - 29/05/2023

La Gràcia-Montserrat enceta el segon tram del Circuit Català de Caminades de Resistència

Caminades de resistència Excursionisme

La Gràcia – Montserrat arriba a la seva 34a edició carregada de salut.

Una de les caminades amb més tradició de Catalunya, organitzada des de la UECGràcia, ha celebrat una nova edició amb més de 200 participants que han caminat des de la Plaça de la Vila de Gràcia fins al monestir de Montserrat.

La caminada manté aquell esperit inicial amb un caire clarament social i sense perdre el caràcter excursionista tècnic com explica el mateix web d’aquesta de la marxa.

La Gràcia-Montserrat va tenir temperatures altes que van acompanyar als participants fins ben entrada la nit. La ruta portava un cop més la Marxa a superar la serralada de Collserola per unir el Barcelonès amb el Baix Llobregat per on transcórrer la part principal de la caminada.

La prova era puntuable pel Circuit Català de Caminades de Resistència i tenia en total 62,6 km.i 2.538md+. Aquesta ha estat la divuitena aturada del CCCR que aquest pròxim cap de setmana tornarà a les muntanyes tarragonines en una nova edició de la Reus-Prades- Reus organitzada des de l’AEC Reus. La caminada reusenca té un recorregut de 54,800 km. amb un desnivell acumulat de 2.950 md+.