FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

26a Caminada “Reus-Prades-Reus”

Distància 54,8Km
Desnivell 2.950m

Aquesta prova forma part de
2023 - Circuit Català de Caminades de Resistència

Baix Camp Caminades de resistència
Entitats organitzadores

ASS. EXCTA. CATALUNYA DE REUS

Contacte

977 345 040
reuspradesreus@aecreus.cat

La 26a Caminada “Reus – Prades – Reus“ a celebrar el dia 4 de juny de 2023, és una marxa a peu, excursionista, no competitiva on preval el repte personal i de superació del participant, així com la germanor i solidaritat entre participants.

Té un recorregut de 54,800 km. amb un desnivell acumulat de 2.950 m., i és puntuable pel Circuit Català de Caminades de Resistència 2023, en la que s’estableix una classificació individual i una altre per entitats, basada únicament en la participació.

Els horaris d’obertura i tancament dels control es publicaran prèviament a la caminada.

L’horari de sortida a 7 del matí, i l’hora límit d’arribada les 10 de la nit.

Recomanem llegir el reglament de l’activitat abans de realitzar la inscripció. Els menors d’edat (edat mínima inscripció 14 anys el dia de la realització de la cursa) hauran de presentar l’autorització corresponent que es pot descarregar des de la secció de reglament de l’activitat.

Per qualsevol dubte o aclariment cal informar-se trucant al telèfon 977.34.50.40 tots els dies feiners de les 19 h. a les 21 h. , o dirigir-se al E-mail reuspradesreus@aecreus.cat.

En cas d’abandonament en algun dels controls la organització facilitarà als participants el desplaçament, de seguida que sigui possible fins a Reus.