FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 23/03/2020

La gestió de les entitats durant la pandèmia de la COVID-19

Excursionisme Seguretat Societat

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha publicat les pautes per la gestió de les entitats de caràcter esportiu durant el període de la pandèmia de la Covid-19. 

Recordeu que podeu consultar també les afectacions que té el decret a la muntanya 

COMUNICAT DE LA UFEC:

Tot el que has de saber del Reial decret llei 8/2020, de 17 de març

L’emergència sanitària derivada de la pandèmia de la COVID-19 ha portat el Govern a adoptar mesures urgents i extraordinàries per fer front a l’impacte econòmic i social que estem patint. En aquest sentit, el passat 17 de març va entrar en vigor el Reial decret llei 8/2020, que incloïa un seguit de previsions adoptades, amb caràcter d’urgència, per pal·liar aquesta situació. Mesures que afecten la gestió de les entitats esportives de casa nostra. En els enllaços que segueixen us fem un resum d’aquestes mesures, que afecten els àmbits laboral, tributari i al dret privat de les entitats, així com als contractes amb les administracions públiques. També us deixem enllaços perquè pugueu descarregar-vos el Certificat de desconvocatòria d’assemblea general i el Certificat d’empresa de desplaçament de treballador.

ÀMBIT LABORAL: http://ufec.cat/sites/ufec.cat/files/RDL_laboral.docx.pdf

ÀMBIT TRIBUTARI: http://ufec.cat/sites/ufec.cat/files/RDL_tributari.docx.pdf

ÀMBIT DRET PRIVAT: http://ufec.cat/sites/ufec.cat/files/RDL_privat.docx.pdf

ÀMBIT CONTRACTES PÚBLICS: http://ufec.cat/sites/ufec.cat/files/RDL_contractes.docx.pdf

CERT. ASSEMBLEA GENERAL: http://ufec.cat/sites/ufec.cat/files/cert_AG.pdf

CERT.  DESPLAÇAMENT TREBALLADOR: http://ufec.cat/sites/ufec.cat/files/cert_DT.pdf

 

Xat mèdic gratuït pels federats

La UFEC a més a més ha posat a disposició dels federats de les diferents federacions esportives catalanes un xat mèdic gratuït.

Ho ha fet després de l‘acord entre Unifedeport i Mutuacat, i que permet els  federats i federades gaudir de forma gratuïta d’un xat mèdic 24 h mentre estigui en vigor l’estat d’alarma.
Per poder utilitzar aquest xat s’ha d’accedir a aquest enllaç, on hi ha les instruccions per descarregar-se una app i accedir a aquest servei:

UFEC