FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 14/11/2019

La festa de la FEEC, a l’espai Endesa

Barcelonès Federats Premis Vèrtex Societat

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) està preparada per fer història. El proper dijous 28 de novembre, a partir de les 20:00h, celebrarà a l’espai Endesa la seva festa anual, presentada pel periodista Carles Cortés.

A les portes de celebrar el seu centenari, la FEEC brindarà pels èxits assolits el 2019, quan ha aconseguit superar, per tercer any consecutiu, les 40.000 llicències tramitades. El 2018 es tancava amb més de 41.300 federats i enguany, a més d’un mes d’acabar l’any, està a punt d’aconseguir les 42.000 llicències.

La festa servirà per fer un reconeixement a les entitats que celebren els seus vint-i-cinc anysCentre Excursionista Celrà, Centre Excursionista de Flix, Centre Excursionista La Xiruca Foradada, Centre Excursionista Sant Joan Despí, Club Excursionista Esparreguera i Cordada Associació Excursionista. Aquelles que celebren el seu mig segle, com el Grup Excursionista Amerenc Esquelles o el Club Muntanyenc Sant Cugat que celebra els seus setanta-cinc anys. I enguany comptarem amb una entitat centenària, el Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEIEG).

Durant l’acte també es lliuraran els premis esportius aconseguits i es retrà homenatge a les persones i les entitats excursionistes i els clubs esportius que han destacat durant el 2019.

S’entregarà també el XIX Premi Vèrtex, que enuany ha estat per Xavier Agut Gil amb “15 excursionis a peu pel Pallars Sobirà”, i l’Ensenya d’Or, a més a més d’alguns reconeixements especials que es revelaran el mateix dia de la festa.

La celebració comptarà amb l’actuació musical de Laura Centellas i Clara Ferrer, amb el teclat i el violoncel respectivament.

Tot això ho compartirem amb les entitats excursionistes i els clubs esportius, les persones voluntàries i federades, els treballadors de la casa i les empreses patrocinadores i col·laboradores que fan funcionar i donen sentit a la FEEC.

Tots aquells que ens vulgueu acompanyar en aquesta cita tan especial cal que envieu un correu electrònic a feec@feec.cat amb el vostre nom, cognoms i DNI.