FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 03/03/2022

La FEEC signa un nou acord de col.laboració amb ONAT Foundation

Excursionisme Inclusió Societat

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i ONAT Foundation han signat un acord de col·laboració per a seguir potenciant la inclusió en les activitats i esports de muntanya.

El conveni té com a principal objectiu potenciar i desenvolupar l’esport adaptat de muntanya d’alt nivell. Des de la FEEC i ONAT es volen transmetre els valors de l’esport mitjançant la difusió de les activitats esportives adaptades a travès dels diferents mitjans de comunicació social de tot tipus.

Des d’ONAT Foundation s’organitzaran congressos, cursos, seminaris i taules rodones per a la divulgació esportiva en l’àmbit de l’esport de muntanya adaptat.

L’acord l’han segellat el president d’ONAT, Francesc Colomé, i el president de la FEEC, Jordi Merino, en un acte a la mateixa fundació.

Un dels primers projectes és l’anomenat “14×1000 Trekking Inclusiu” que  servirà també per retre un homenatge a l’alpinista Sergi Mingote, que va fer el trekking de l’ Everest amb els nois i noies d APINDEP.

Des de la FEEC amb la creació de la nova àrea inclusiva, que encapçala Ramon Rodríguez, es vol apostar per fer inclusives les diferents activitats i esports de muntanya organitzades des de la mateixa federació.