FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 08/05/2015

La FEEC presenta la Selecció Catalana d’Escalada i el Centre de Tecnificació amb el patrocini de Ternua

Escalada esportiva Escalada

Vilafranca del Penedès acull aquesta setmana la presentació de la Selecció Catalana i el Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya dins el marc de la segona prova de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat. Dissabte 16 de maig el Centre Excursionista del Penedès organitza la segona prova de la Copa Catalana al rocòdrom “La Bauma” dins el calendari de proves d’Escalada Esportiva de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

La marca Ternua, especialitzada en roba tècnica, innovadora i funcional, i que compta amb una línia específica per a la pràctica de l’escalada esportiva, equipa tant la Selecció Catalana com el Centre de Tecnificació al llarg d’aquesta temporada, i serà també present a la presentació a Vilafranca. Els esportistes catalans portaran l’equipament oficial personalitzat i fabricat per Ternua a les competicions d’aquesta temporada.

La presentació es farà dins el marc de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat, que aquest any se celebra dins els actes de la primera Fira d’Esports de Muntanya de Vilafranca del Penedès. A més a més, també s’ha organitzat la 7a Vilabloc d’escalada en bloc, hi haurà un espai per a expositors de marques, empreses d’activitats en el medi, entitats i clubs esportius i es faran conferències amb esportistes com Emma Roca i Gerard Morales, a més d’un mercat de segona mà.