FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 30/01/2023

La FEEC presenta el calendari de la temporada d’Escalada de competició

Escalada esportiva

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya presenta el calendari competitiu d’escalada esportiva per aquest 2023.

Enguany, la Copa Catalana de Bloc tindrà tres proves de bloc que es repartiran entre els mesos de febrer, març i setembre en alguns dels millors rocòdroms catalans. La Copa es repartirà per diferents punts del territori i serà Vilanova i la Geltrú qui encetarà la competició l’últim cap de setmana de febrer. La sala Inderwall acollirà el 25 i 26 de febrer la primera prova de la Copa Catalana de Bloc encetant així la temporada competitiva de l’escalada.

El cronograma de les competicions serà el de dissabte matí: sub12 i sub14, dissabte tarda: sub16 i veterans i diumenge matí: sub18 i absoluts.

Poques setmanes més tard la sala Sharma Climbing Gavà serà la seu de la segona prova i d’un cap de setmana especial on es disputaran dos campionats de Catalunya. L’11 i 12 de març la Sharma rebrà el campionat de Catalunya d’Escalada en Bloc i el Campionat de Catalunya d’Escalada de Velocitat.

La Copa es tancarà el mes de setembre a Girona, quan el 23 i 24 de setembre, Cal Mico, posarà el punt i final a aquesta competició.

Les proves d’escalada però s’allargaran fins al mes d’octubre quan a la sala Golem de Blanes el 21 i 22 d’octubre es disputaran els campionats de Catalunya de Dificultat i de Paraescalada.

L’empresa basca Ternua seguirà sent la principal patrocinadora de l’equip català d’escalada que comptarà també amb la col·laboració de Fixe Clumbing i 8CPlus.