FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 29/01/2016

La FEEC participa al Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya de Lleida

Cultura Societat

La Fira de Lleida acull una nova edició del Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya, que tindrà lloc al recinte firal de la capital del Segrià els dies 12, 13 i 14 de febrer. El saló, que compta amb la col·laboració de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), mostra l’oferta de turisme i esports de muntanya de Catalunya, d’altres indrets de l’Estat i d’ambdós vessants dels Pirineus. En aquesta edició, com a novetat, la Fira de Lleida també acull la Fira del Llibre de Muntanya, organitzada pels Amics dels Cingles del Collsacabra.

La FEEC hi participa en aquesta nova edició amb la instal·lació d’un rocòdrom per a la pràctica de l’escalada, i amb un estand propi des d’on s’oferirà el Calendari de Caminades del 2016, la revista Vèrtex, i informació sobre les noves temporades esportives. Durant tot el cap de setmana Fira de Lleida ha programat en el marc del certamen conferències, jornades tècniques, tallers, presentacions, sortejos, demostracions, exposicions i curses amb l’esport i el turisme com a eixos vertebradors.

Entrades gratuïtes per als federats

Les persones amb el carnet federatiu vigent poden recollir fins a dues entrades gratuïtes a la seu de la FEEC. Les persones federades que acudeixin directament a la Fira de Lleida també poden accedir al recinte amb un descompte 2×1 (dues entrades al preu d’una) amb la presentació del carnet federatiu vigent.