FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 18/05/2015

La FEEC i Ternua presenten el nou equipament de la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva

Escalada esportiva

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i la marca Ternua han presentat el nou equipament de la Selecció i el Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva per a la nova temporada. L’acte ha tingut lloc a Vilafranca del Penedès, el dissabte 16 de maig, en el marc de la segona prova de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat, organitzada pel Centre Excursionista del Penedès i La Bauma, dins del calendari de competicions de la FEEC. La presentació també ha coincidit amb la primera Fira d’Esports de Muntanya organitzada al municipi de l’Alt Penedès, Capital de la Cultura Catalana 2015.

TernuaTernua, amb la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva

Ternua, empresa nascuda el 1994, amb seu a Arrasate-Mondragón, Guipúscoa, està especialitzada en roba tècnica, innovadora i funcional, capaç d’adaptar-se les condicions climatològiques més adverses, i compta amb una línia específica per a la pràctica de l’escalada esportiva. La FEEC i Ternua van establir un conveni de col·laboració per al patrocini de la Selecció Catalana i el Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya fa pocs mesos.

Mitjançant aquest conveni, la marca basca Ternua, dóna suport als esportistes de la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva i als esportistes del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya durant la temporada del 2015. Els esportistes catalans d’escalada portaran l’equipament oficial personalitzat i fabricat per Ternua en totes les competicions de la temporada, tant a nivell estatal com internacional.

En aquesta pàgina us avancem el vídeo de la presentació de l’equipament de la prestigiosa marca Ternua per a la Seelecció i el Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya i la 2a prova de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat disputada a Vilafranca del Penedès. En l’acte de presentació hi han participat una representació dels esportistes de la Selecció i el Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva, acompanyats del coordinador de l’Àrea de Tecnificació i de les Seleccions de la FEEC, Ramon Regí; el responsable de l’Àrea Tècnica de la FEEC, Albert Esquena; i el representant de Ternua a Catalunya, Xavier Abella.

Foto destacada: Quim Hernández

Avançament del vídeo de presentació