FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 28/03/2023

La FEEC i Mountain Medicine treballaran plegats en la seguretat en muntanya

Excursionisme Seguretat

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i la Fundació Mountain Medicine han signat un acord que té com a objectiu principal afavorir la col·laboració en activitats relacionades amb la investigació, la formació i l’assistència sanitària en el medi natural.

L’acord és un nou pas per a seguir millorant la seguretat en muntanya i que servirà per a cobrir un àmbit, el sanitari, on mancava una col·laboració estreta des de la FEEC.

Des de la Fundació Mountain Medicine s’ oferirà formació en socorrisme en diferents sessions específiques a integrants dels diferents àmbits de la FEEC.

La FEEC, per la seva banda, oferirà suport tècnic i humà a les activitats que desenvolupi i realitzi la Fundació Mountain Medicine, prèvia informació de la col·laboració a realitzar.

A més a més les dues entitats col·laboraran en la promoció de diferents campanyes de seguretat en muntanya i en la difusió d’aquestes.

L’acord l’han signat el president de la FEEC, Jordi Merino, i el president de la Fundació Mountain Medicine, Iñigo Soteras, en l’àmbit de les I Jornades de Seguretat que s’han realitzat a Vinyols i els Arcs, organitzades des de la mateixa Àrea de Seguretat de la FEEC.