FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 20/04/2015

La FEEC i la UIAA convoquen estades d’escalada per a joves a Montserrat i el Pedraforca per aquest estiu

Escalada esportiva Escalada Formació

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i la UIAA Youth Commission convoquen unes estades d’escalada per a joves federats a les zones de Montserrat i el Pedraforca, del 27 de juny al 3 de juliol.

El principal objectiu d’aquestes estades, destinades a nois i noies d’entre 18 i 25 anys, és practicar l’escalada esportiva i l’escalada en roca en diferents tipus de roca. A més a més, aquests esdeveniments són una oportunitat per a conèixer a diferents joves escaladors d’altres països i també de Catalunya, i poder intercanviar coneixements tècnics, compartir experiències i fer noves amistats.

Les estades se celebraran entre el 27 de juny al 3 de juliol a la zona d’Agulles de Montserrat i a la cara nord del Pedraforca, i els joves aniran acompanyats amb tècnics superiors d’alta muntanya, membres de la UIAGM, i s’allotjaran al Refugi d’Agulles ‘Vicenç Barbé’ i al Refugi Lluís Estasen, tots dos de la xarxa de refugis de la FEEC.

UIAA

Els joves interessats en participar a les estades ja poden omplir la sol·licitud d’inscripció i fer-la arribar, abans del 14 de juny, a la FEEC enviant un correu electrònic a l’adreça area.formacio@feec.cat o a la seu de la federació (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona). Per a més informació podeu contactar amb l’Àrea de Formació per correu electrònic o trucant al 934 120 777.