FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/10/2015

La FEEC guanya el Campionat d’Espanya d’Escalada de Dificultat juvenil

Escalada esportiva Escalada

Climbat la Foixarda (Barcelona) ha celebrat el Campionat d’Espanya d’Escalada de Dificultat juvenil i paraescalada, aquest cap de setmana del 10 i 11 d’octubre. Els joves han competit tant en categoria femenina com masculina en les categories de sub16, sub18 i sub20.

Els escaladors del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC) de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) s’han proclamat campions per federacions, per davant de la basca i la madrilenya, acumulant una major part d’escaladors competint i també un major nombre de punts. 16 joves promeses catalanes han representat la FEEC, acumulant 889 punts.

Rut Casas i Héctor Bazán, podi en categoria sub16

Els joves escaladors Rut Casas i Héctor Bazán han aconseguit l’or en categoria femenina sub16 i el bronze en categoria masculina sub16. Els podis els han completat l’extremeny Alberto Gines i el basc Ando Esparta en nois i la catalana Maria Benach i la madrilenya Ana Belén Argudo. Del CTEEC, Olivia Marsella ha estat 4a, mentre que Alba Pelfort ha estat 10a. Pere Borrell ha estat 5è i Rai Suñé 11è.

Àlex Hernández, or en categoria sub18

L’escalador del CTEEC, Àlex Hernández, ha aconseguit l’or en categoria sub18, fent podi amb el basc Bittor Esparta i el valencià Iker Ortiz. En noies el podi va ser per la basca Aran Ruiz, l’aragonesa Rebeca Pérez i la canària Paula Blanco.

Marta Palou i Pau Jover, podi en categoria sub20

L’escaladora Marta Palou s’ha proclamat campiona en categoria sub20 fent podi amb la canària Sara Quiza i la basca Irati Musitu. En nois, el podi ha l’han format el valencià Jona Flor, l’extremeny Jerome González i el català Pau Jover.