FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: ctac
Foto: ctac

Notícies - 16/01/2023

La FEEC falla els ‘Juanjo Garra’ i premia les activitats alpinístiques més destacades dels últims mesos

Alpinisme Alpinisme

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ha fallat els “Premi Juanjo Garra”, per a activitats d’alt nivell i expedicions realitzades entre el 1 de juliol de 2021 a 30 de Juny de 2022.

En total fins a dotze activitats han superat el tall dels requisits que demanaven els premis i d’aquestes onze han estat premiades amb dotació econòmica. Una de les sol·licituts que sí que complia els requisits ha estat exclosa per fer-ho fora de termini.

La valoració de les activitats es van fer a partir de cinc ítems:

  • Dificultat Tècnica
  • Psicològic
  •  Compromís de ruta
  • Localització
  •  Creativitat

Cada ítem ha estat valorat del 0 al 10 per els components del jurat, la suma dels quals va donar l’ordre classificació, que finalment es va marcar per la votació conjunta del membres.
La sol·licitud 12 no ha estat premiada econòmicament perquè va ser presentada fora dels terminis establerts. Tot i no estar premiada pel motiu exposats anteriorment, es reconeix l’activitat i l’esforç dels integrants.

La Comissió d’Activitats d’Alt Nivell i Expedicions 2022 ha estat formada pel següent jurat:
Ferran Latorre – Alpinista i Director Tècnic de la FEEC, Meritxell Soler – Vocal Junta Directiva de la FEEC, Joel Vilà – Adjunt al Director Esportiu de la FEEC, Elies Coll – Alpinista i Alfons Valls – Apinista.

El primer premi dotat amb 1.250€ ha estat per Oriol Baró (CEAR) i Guillem Sancho (CEAR) per la seva escalada en paret a la regió del Zanskar, Ladaskh (Índia).

El segon premi de 900€ ha estat per a Santiago Padrós (CE Terrassa) i la canadenca Isobel Foebus per a l’Escalada en Gel a Canadà, via “ARCTIC DREAMS”, primera ascensió nacional i primera hivernal coneguda.

El pòdium l’han tancat novament, Oriol Baró i Guillem Sancho (CEAR) per Escalada i alpinisme a la Patagonia, Argentina

Els premis Juanjo Garra s’entregaran el pròxim 26 de gener a la festa anual de la FEEC que es farà a l’espai Endesa de Barcelona.

Consulta la resolució completa dels Juanjo Garra