FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 18/02/2016

La FEEC convoca estades d’esquí de muntanya per a joves per Setmana Santa

Esquí de muntanya

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) organitzen unes estades d’esquí de muntanya per a joves federats els dies 24, 25, 26 i 27 de març, coincidint amb les vacances de Setmana Santa. Aquestes estades, que se celebraran entre Baqueira i el Parc Nacional d’Aigüestortes, pretenen ser un punt de trobada per als nois i noies d’entre 14 i 17 anys que practiquen aquesta activitat de muntanya.

Un dels objectius de les estades és que els joves practiquin l’esquí de muntanya acompanyats d’instructors que els puguin acabar d’orientar tècnicament perquè assoleixin el nivell suficient per realitzar sortides fàcils d’esquí de muntanya. També es volen treballar hàbits esportius i fomentar la convivència entre els participants.

Aquesta localització permetrà utilitzar les infraestructures de l’estació d’esquí per treballar tècniques de descens i posteriorment poder gaudir de l’entorn d’alta muntanya amb multitud d’ambients diferents per a poder realitzar els diferents tallers i pernoctar en els refugis del parc. D’altra banda, Aigüestortes també es un indret característic on poder gaudir de la muntanya en el seu estat pur, sense carreteres ni infraestructures mecàniques de les pistes d’esquí.

Hi ha un màxim de 12 places i els joves interessats en participar-hi han d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds és el 3 de març de 2016.