Estades d’esquí de muntanya 2017

Un any més, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya organitza les estades d’esquí de muntanya per a joves de 14 a 17 anys. En aquesta ocasió, seran els dies 14, 15, 16 i 17 d’abril, coincidint amb les vacances de Setmana Santa, al Refugi Coma de Vaca, al Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, refugi que ofereix un ambient d’alta muntanya ideal com a inici de rutes d’esquí per la Vall de Núria o Circ d’Ulldeter

L’objectiu principal de les estades és que els joves puguin assolir un nivell suficient per realitzar sortides fàcils d’esquí de muntanya. Això es realitzarà combinant la sortida guiada amb tallers teoricopràctics de seguretat i progressió. També es treballaran els hàbits esportius i es fomentarà la convivència entre els participants.

Per participar-hi cal tenir una forma física adient i haver practicat l’especialitat anteriorment, a més de ser membre d’una entitat excursionista i disposar del carnet federatiu de l’any en curs.

El màxim de places son 12 i no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. Tanmateix, si hi hagués més sol·licituds que places, tindrien preferència aquells esportistes que no haguessin participat prèviament en estades de la mateixa especialitat en primer terme i en altres estades en segon.

Els joves interessats a participar-hi hauran d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds serà el dia 22 de març de 2017.

Posteriorment, la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció. La taxa d’inscripció serà de 150 € i cobrirà les despeses d’allotjament, dietes, instructors i cremallera. Els desplaçaments fins al lloc de trobada i la tornada aniran a càrrec de cada participant.

La setmana anterior a l’inici de les estades, es farà una sessió de presentació a la seu social de la FEEC, més endavant es concretarà dia i hora. Serà un moment de trobada entre els joves i els instructors on es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats. Caldrà venir acompanyats del pare, mare o tutor.

Per a més informació, contacteu per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 93.412.07.77 – ext. 2.

Esquí de muntanya