FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Asier Altuna
Foto: Asier Altuna

Notícies - 19/02/2024

La FEEC celebrarà un 2023 de rècord a l’Espai Endesa

Entitats

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) celebrarà el pròxim dijous 29 de febrer, a partir de les 20:00h,  a l’espai Endesa la seva festa anual.

Presentada per la  periodista Ruth Gumbau, l’acte serà un recorregut per un últim any 2023 on la FEEC ha tornat a batre el seu rècord històric de llicències i ha aconseguit arribar als 44.656 federats, consolidada com a la tercera federació esportiva del país.

Un any de doble celebració, ja que per primer cop en els 103 anys d’història de la federació, també s’ha aconseguit superar les 17.000 llicències femenines anuals.

Doble registre rècord de llicències, global i femenines en els 103 d’història de la FEEC

La festa servirà per fer un reconeixement a les entitats que celebren els seus vint-i-cinc, setanta-cinc i cent vint-i-cinc anys:

Durant l’acte també es lliuraran diferents reconeixements d’inclusió, seguretat o formació, a més a més del reconeixement a la trajectòria esportiva.

Per segon any consecutiu la Festa de la FEEC tindrà el premi Endesa que es donarà en aquesta ocasió a la celebració dels 25 anys de la remodelació i posada en marxa del Refugi de Coma de Vaca i a la trajectòria dels seus guardes que des del dia de l’obertura s’encarreguen de guardar un dels refugis icònics del Pirineu català.

S’entregarà també el que ja serà XXIII Premi Vèrtex, que enuany ha estat per Olga Rovira i David Guiu amb “Passejar, caminar i córrer pel Prepirineu del Segre”.

Els moments culmuninants de la celebració serà el lliurement dels premis al millor i la millor esportista de muntanya de 2023, als esportistes revelació d’un any ple d’èxits i l’entrega de l’ensenya d’or de la FEEC que es donarà a Maria Carme Hernàndez i Crusat i a ANtoni “Xato” Anguera i Puig.

La celebració comptarà amb l’actuació musical d’Anna d’Ivori que es troba en procés de producció del que serà ja tercer treball.

Tot això ho compartirem amb les entitats excursionistes i els clubs esportius, les persones voluntàries i federades, els treballadors de la casa i les empreses patrocinadores i col·laboradores que fan funcionar i donen sentit a la FEEC.