FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Pep Llusà
Foto: Pep Llusà

Notícies - 16/10/2023

La FEEC ajorna la V Jornada Nacional Senderista

Berguedà Senders

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ha decidit ajornar la celebració de la V Jornada Nacional Senderista que s’havia de fer aquest pròxim dissabte dia 21 d’octubre a Bagà (el Berguedà) i al PN del Cadí Moixeró.

La trobada que arribava a la seva cinquena edició s’ajorna després de la sobtada mort de Marià Morera qui era el màxim representant del Comitè Català de Senders i que va morir en un accident de muntanya aquest passat dimecres dia 11 d’octubre.

Morera havia de ser un dels protagonistes de la jornada i un dels que havia participat de forma activa a les anteriors trobades senderistes celebrades fins ara.

Des de la FEEC i el Comitè de Senders s’ha optat per ajornar la trobada que podria passar al 2024. La FEEC ha comunicat als inscrits la suspensió de la trobada i també els ponents, els quals han trobat encertada la decisió.

La FEEC vol agrair també totes les mostres de suport rebudes aquests últims dies que no han estat fàcil i es treballa en un homenatge a la figura de Marià Morera del qual s’informarà pròximament.