FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 05/02/2018

La cursa Alt Pallars-Certascan obre la Copa FEEC Ferrino d’Esquí de Muntanya per equips

Esquí de muntanya

La 34a Copa FEEC Ferrino d’Esquí de Muntanya per equips comença a rodar amb la cursa Alt Pallars-Certascan, a Tavascan, l’11 de febrer. La prova, organitzada per l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró, serà la primera de les tres que conformen el calendari enguany.

El recorregut més llarg de la cursa, el sènior masculí, arribarà fins al Pic de la Coma del Forn (2.683 metres), amb 13,5 quilòmetres de distància i 2.000 metres de desnivell positiu. Les categories sènior femení, júnior, cadet i popular faran 8,5 quilòmetres i 1.200 metres positius.

El tret de sortida de la cursa es donarà a les 9h del matí des del refugi de la Pleta del Prat, a l’estació de d’esquí de Tavascan. La prova Alt Pallars-Certascan compta amb trams d’aresta, pel que caldrà portar obligatòriament arnès i cinta dissipadora.

Les inscripcions estan obertes i es poden formalitzar a través del lloc web de la FEEC.

La 34a Copa FEEC Ferrino d’Esquí de Muntanya repartirà premis en metàl·lic 

La 34a Copa FEEC Ferrino d’Esquí de Muntanya està conformada per tres proves aquesta temporada: l’Alt Pallars-Certascan, l’11 de febrer; la Travessa de la Serrera, l’1 d’abril; i el Ral·li d’Esquí de muntanya del CEC, el 8 d’abril.

Els participants optaran als premis en metàl·lic que es repartiran entre els cinc primers classificats de les categories absolutes masculina i femenina, i que aniran des dels 500€ per als guanyadors fins als 100€ pels cinquens classificats.

Cal recordar que el dia abans, 10 de febrer, també a Tavascan, se celebrarà el campionat de Catalunya d’sprint. Les inscripcions per la prova estan obertes i es poden formalitzar a través del lloc web de la FEEC fins aquest divendres.